Kjøttdeigpai oppskrifter

Kjøttdeigpai

Kjøttdeigpai

Kjøttdeigpai. 25. 10. 2011 kl. 22. 01 i. Kos. 5 kommentarer. 1 pk kjøttdeig. 1 pk vårløk. 2 ts basilikum. 1-2 fedd hvitløk
Kjøttdeigpai med ostedekke

Kjøttdeigpai med ostedekke

Rull deigen ut og dekk formen, prikk med gaffel. Nå Paibunn trenger ikke å forstekes. Sett stekeovnen på 200 °C

Sterk kjøttdeigpai

Trykk ut deigen i en paiform. Bruk gjerne en paiform med høye kanter og avtagbar bunn. Bak i 10-15 minutter ved 200 °C

Oreganokrydret kjøttdeigpai

Bland kjøttdeigen med salt, krydder og potetmel. Tilsett tomatpuré, sopp, fløte og eggeplommer. Bland alt godt sammen

Oreganokrydret kjøttdeigpai

Bland kjøttdeigen med salt, krydder og potetmel. Tilsett tomatpuré, sopp, fløte og eggeplommer. Bland alt godt sammen

Kjøttdeigpai

Hakk sammen mel og smør på bakebordet med en kniv. Tilsett vannet. Arbeid deigen raskt sammen og legg den i kjøleskapet ca

Løk og kjøttdeigpai

1. Bland salt og hvetemel, smuldre inn smør og tilsett vann. Elt raskt sammen og la deigen hvile kaldt i en 1/2 time