Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Noen liker å ha en fløteskvett oppi, så her er det bare å prøve seg frem til sin egen favoritt
Jeg har fått kjøpt noe helt fantastisk kvalitets karbonadedeig som jeg laget kjøttkakene av. Erterstuing er en virkelig favoritt, jeg kan spise det uten noe som helst annet
Ha karbonadedeig, egg, potetmel i en bolle. nemlig kjøttkaker i brun saus. Kjøttkaker(4-5pers). 800 g karbonadedeig. Kjøttkaker(4-5pers). 800 g karbonadedeig
Da jeg skrev «en typisk norsk middag» i forrige innlegg – hvem av dere tenkte vel ikke på dette. ♦ Form karbonadedeig til kjøttkaker, ha litt salt og pepper over og stek i litt smør til gjennomstekt
Spe på med litt melk av gangen, og fortsett å kna til du har spedd i med all melken. Ha karbonadedeigen i en bolle og kna inn saltet i deigen i et par minutter
Form farsen til runde kaker ved hjelp av en spiseskje, hånden din. Jeg liker at kjøttkakene skal være litt faste, derfor bruker jeg halvparten karbonadedeig