Klippfisk fra lofoten oppskrifter

Klippfiskboller - Oppskrift

Klippfiskboller - Oppskrift

Jeg har hentet inspirasjon fra flere steder, og "sydd" sammen en oppskrift. med den deilige smaken av klippfisk, smaken av Lofoten vil jeg tørre påstå å si
Klippfiskboller

Klippfiskboller

med den deilige smaken av klippfisk, smaken av Lofoten vil jeg tørre påstå å si. Klippfiskboller, eller Bolinhos som det heter på Portugisisk - er en perfekt tapasrett, eller enkel kveldssnacks
Lutefisktid igjen

Lutefisktid igjen

Dagens måte å lute på, her med klippfisk istedenfor stokkfisk. Idag har vi laget ertestuingen fra bunnen av
Lutefisk, runde 2.

Lutefisk, runde 2.

Dagens måte å lute på, her med klippfisk istedenfor stokkfisk. Idag har vi laget ertestuingen fra bunnen av

Kaffetorsk

Tirsdag gjorde snurrevadbåten «Sivertsen Jr» fra Laukvik årets første sjyvær i Laukvikbakkan. Bryggearbeider Andreas med kaffetorsken på 35,5 kilo som Karl Tore Arctander på «Ida» fra Gravdal fikk på juksa på Yttersia og leverte til LofotenKlippfisk AS. Alf Pettersen på garnbåten «Anna Therese» fra Brønnøysund leverte tirsdag en kaffetorsk på 30 kilo som var tatt på Stamsund-havet og levert til NWS AS i Stamsund
GRØNNSAKER I FORM MED FISK

GRØNNSAKER I FORM MED FISK

Deretter må den jo vannes slik man gjør med Klippfisken, (den salte varianten)og skinn fjernes. Den beste kvalitet av torsk, tørket i det riktige klimaet du bare får i Lofoten og Vesterålen
Baccalà alla Vicentina

Baccalà alla Vicentina

Stokkfisk, klippfisk og Boknafisk. En rett som har sitt utspring fra stokkfisk mange hundre år tilbake, stoccafisso som det heter på italiensk
FOR TIDEN TENKER JEG MEST PÅ  FISKEMIDDAGER

FOR TIDEN TENKER JEG MEST PÅ FISKEMIDDAGER

Laget du Bacalao til gjestene dine så hadde du funnet ut av hvordan utnytte og bruke både gamle tradisjonelle ingredienser(klippfisk, løk og potet) og nye og eksotiske som oliven, olivenolje, paprika, og ikke minst forstått å bruke tomaten til noe annet enn pålegg på brød og pizza

Klippfisk fra Lofoten

Kok potetene, la dem avkjøle noe. Skrell dem. Tørk fisken godt og press sitron over. Dypp stykkene i sammenvispet egg og rull dem i knust cornflakes