Klippfisk no oppskrifter

Ovnsbakt klippfisk

Ovnsbakt klippfisk

 Ovnsbakt klippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa. Legg den utvannede klippfisken i ei  ildfast form
Fløtegratinert klippfisk

Fløtegratinert klippfisk

Når potetene har kokt lenge nok tas hvitløkfeddet og laurbærbladet ut og fløteblandingen tilsettes potetene
Klippfisk med bacon og potetmos

Klippfisk med bacon og potetmos

En tradisjonell, god og enkel klippfiskrett. 200 g klippfisk. 200 g klippfisk. Tid. 30 minAntall. 2 porsjoner 
Klippfisk - form...

Klippfisk - form...

Mariner godt utvannet klippfisk i en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Fløtebakt klippfisk

Fløtebakt klippfisk

olivenolje.  Klippfisk kan serveres på mange måter, her er min fløtebakte klippfisk.  Surr løken gylden på svak varme i litt olivenolje
Gratinert klippfisk

Gratinert klippfisk

Smak til med pepper, noen skiver hvitost og en skvett matfløte. Det finnes utallige oppskrifter på klippfisk
Ovnsbakt klippfisk med rotmospurre

Ovnsbakt klippfisk med rotmospurre

Drypp olivenolje og sherryeddik over fisken og bak den midt i stekeovnen til den flaker seg, ca. På vårt kjøkken her i Piemonte går det ofte i klippfisk når det skal være et fiskemåltid
OVNSBAKT KLIPPFISK MED MYE GODT

OVNSBAKT KLIPPFISK MED MYE GODT

Klippfisk er en av de tingene jeg syns er kjempegodt. Bacalao er veldig godt, men det har jeg spist så mye, så nå har jeg de siste gangene ovnsbakt klippfisken med litt andre tilbehør
Klippfisk Ratatouille...

Klippfisk Ratatouille...

Klippfisk er en råvare vi nordmenn er alt for lite flinke til å benytte oss av. Mesteparten av klippfisken som produseres eksporteres til Spania, Portugal og Brasil - her kan de virkelig kunsten å tilberede klippfisk
Klippfisk boller

Klippfisk boller

Den andre retten på tapas bordet av klippfisk/tørrfisk var klippfiskbollene, og herlighet så god de ble
Klippfisk med linser og sopp

Klippfisk med linser og sopp

De fineste klippfiskloins blir til en smakfull bacalaorett bare de får ligge lenge nok og avsaltes. Soltørkede tomater, italiensk ansjos, kapers, olivenolje, oliven, litt god hvitvin og noen store kapers til pynt
Klippfisk i leirgryte

Klippfisk i leirgryte

Leirgryta ble lagt i vann noen dager for å trekkes gjennomfuktig. Også klippfisken må ligge i vann. Opp i leirgryta hvor jeg heller over ca en dl olivenolje sammen med en løk skjært i båter og en ss kapers
Pestomarinert klippfisk

Pestomarinert klippfisk

Stykker av klippfisk smurt med olivenolje og rød pesto. Dette er nok en oppskrift jeg har funnet på en islandsk nettside