Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
Skal du servere denne gryten som klubbmat eller til andre gjester, kan den godt lages dagen i forveien, men eplebåtene må du legge i rett før servering
Dette er også en populær klubbmat, lettvint som den er, og kan lages i god tid i forveien. Dette er mat som de fleste liker, både barn og voksne, mild og god smak av kylling og kokosmelk, tilsetter du mere krydder og chili, får du en mere "hot" gryte, men selv synes jeg den er skikkelig velsmakende slik den er
ha det i en gryte og tilsett hakket tomater, chilli saus og laubærblad. ha kyllingfond i og la dette surre inn i kjøttet, ha kyllingen også i gryten og la dette koke litt før du tilsetter risen
Surr løk, hvitløk, karri og fennikel i smør i en gryte til alt er mykt. klubbmat med variasjoner)2 løk2 hvitløksbåter2 ss smør1 ts karri2 terninger fiskebuljong1/2 ts fennikelfrø eller 1 finsnittet fennikel5 dl vann (kan erstatte noe av væsken med hvitvin, f