Koke bayonneskinke oppskrifter

Bayonneskinke med kålrotstappe og løksaus

Bayonneskinke med kålrotstappe og løksaus

Når man kokerbayonneskinke får man en kraft som passer helt ypperlig til denne løksausen. Kokt bayonneskinke servert med kålrotstappe og løksaus er for meg noe av det beste som finnes og noe jeg pleier å servere i løpet av julen
Restegryte med bayonneskinke ✿

Restegryte med bayonneskinke ✿

Kok opp under omrøring, og la det småkoke i ca. Har igjen bayonneskinke etter helgen og det er ypperlig restemat,
Røkt ål, grillet purre og posjert egg

Røkt ål, grillet purre og posjert egg

Sett ned varmen slik at det putrer lett, det skal ikke fosskoke. Hennes rett består av bayonneskinke, grillet purre og posjert egg, med en vinaigrette av solsikkeolje, grov sennep og hvitvinseddik
Honning-  og  sennepsglasert  skinke

Honning- og sennepsglasert skinke

Eg kan sjølv koke mi eiga surra skinkesteik til pålegg og søndagsmiddag når eg vil. Her serverte dei såkalla bayonneskinke med bernaisesaus til
Kokt  skinke  frå  eige  kjøkken

Kokt skinke frå eige kjøkken

Varmen skal ikkje vere så sterk av skinkene koker, men opp mot kokepunktet – slik at skinkene trekker fint

Bayonneskinke

Legg bayonneskinken i en gryte og hell kaldt vann over så skinken blir helt dekket. Saus til Bayonneskinke)
Risotto med gresskar

Risotto med gresskar

La koke til vinen er absorbert. Prøv denne risottoen med rester av kalkunmiddagen eller med bayonneskinke til

Ertesuppe og pannekaker

150 g lettsaltet sideflesk eller røkt svinekam / bayonneskinke. Ta opp knoken og skjær av kjøttet og ha tilbake i suppen

Saus til bayonneskinke

Spe med kokevannet. Bayonneskinke). Sil vannet fra skinkekokingen (se egen oppskrift. Smelt smøret i en gryte og rør inn melet

Anne Lises varme potetsalat

 Potetsalaten er deilig til roastbiff, bayonneskinke, røkt makrell, o. Kok potetene møre.  Finhakk løken til dressingen og bland med estragon, tabasco, olje og eddik

Elggulasj

La den koke med en stund. Strimle bayonneskinken og la den frese lett i stekepannen. 100 g bayonneskinke