Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Lob nobs (som det ikke er ett spor av hummer i, inneholder hvit fisk, men jeg synes faktisk det smaker veldig godt) kan byttes ut med mer reker eller krepsehaler
Så legger du pølsene opp i sausen og koker de ferdig på svak varme sånn at de holder seg saftig. For meg kommer Bratwurst und Rösti langt før hummer eller andre delikatesser
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
fryses. Norsk hummer serveres enklest og best med nystekt loff, majones og sitron. En hummer på ca ½ kg bør trekke i 12-14 min, en hummer på 1 ½ kg bør trekke i
Løsningen blir selvfølgelig å koke kraft i helgene, for så å fryse den ned til senere bruk. Når jeg koker kraft er det noen basisingredienser jeg nesten alltid bruker, uansett om det er kjøtt, fisk eller skalldyr jeg koker kraft på
Blomkål kremen lager jeg ved å koke blomkålen mør i fløte og smør. indre og ytrefilet av okse, laks, tunfisk, blue marlin, hummer, kamskjell og sist men ikke minst gåselever
La koke inn til en halvpart. Sitronmelisse er også mye brukt i retter med ål, sild, og hummer. Smør iblandet sitronmelisse og innkokt kraft på hummerskallene er nydelig