Koke fryse hummer oppskrifter

Grillet hummer med rød pesto

Grillet hummer med rød pesto

Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid

Hummer med rosépepper og salvie

Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Hummer med bacon og blåmuggost

Hummer med bacon og blåmuggost

Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Hummer med nyper og blomkål

Hummer med nyper og blomkål

Ha den levende hummeren i kokende vann og la den koke i fem minutter. Deretter siles fonden og kokes videre inn til smaken er konsentrert og god
Rekekabaret ღ

Rekekabaret ღ

Lob nobs (som det ikke er ett spor av hummer i, inneholder hvit fisk, men jeg synes faktisk det smaker veldig godt) kan byttes ut med mer reker eller krepsehaler
Akkarat ja!

Akkarat ja!

den enkleste å forholde seg til, og med kortest koketid er sepia, så kommer kalmar og akkar, og til slutt octopus, som altså må bankes
Skalldyrkraft/suppe

Skalldyrkraft/suppe

Om du ikke bruker kraften med en gang og lager supper eller saus, så kan den fryses ned for en senere anledning
Scampi på menyen

Scampi på menyen

Emmyprisvinnende TV-programleder, kokebokforfatter og restauratør. Slik så de rå sjøkrepsene ut rett fra frysepakken

Bratwurst und Rösti

Så legger du pølsene opp i sausen og koker de ferdig på svak varme sånn at de holder seg saftig. For meg kommer Bratwurst und Rösti langt før hummer eller andre delikatesser
Fishy Fun!

Fishy Fun!

Legg hummeren i fosskokende vann. La det koke opp mellom hver gang. Hummer med limesmør. Legg hummeren i fosskokende vann
Grillet hummer med gressløkpesto

Grillet hummer med gressløkpesto

Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Hummer med bacon, vårløk og cheddar

Hummer med bacon, vårløk og cheddar

Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den beste måten å oppbevare hummer på er å fryse den levende
Luksuslørdag: Pasta med hummer

Luksuslørdag: Pasta med hummer

Kjøttet i kanadisk hummer er ikke like delikat som den norske, men til å koke kraft og til å bruke i en slik pastarett er det perfekt

Skalldyr

fryses. Norsk hummer serveres enklest og best med nystekt loff, majones og sitron. En hummer på ca ½ kg bør trekke i 12-14 min, en hummer på 1 ½ kg bør trekke i

Noen nyttige tips og kraftkoking…

Løsningen blir selvfølgelig å koke kraft i helgene, for så å fryse den ned til senere bruk. Når jeg koker kraft er det noen basisingredienser jeg nesten alltid bruker, uansett om det er kjøtt, fisk eller skalldyr jeg koker kraft på

Carpaccio Japanese flavours

Blomkål kremen lager jeg ved å koke blomkålen mør i fløte og smør. indre og ytrefilet av okse, laks, tunfisk, blue marlin, hummer, kamskjell og sist men ikke minst gåselever

Sitronmelisse

La koke inn til en halvpart. Sitronmelisse er også mye brukt i retter med ål, sild, og hummer. Smør iblandet sitronmelisse og innkokt kraft på hummerskallene er nydelig