Begynn med å koke poteter og gulrøtter, da det tar lengst tid. Nå som vi er på hyttetur med begrenset kokemuligheter, er det lov og koke dem i samme kjele
Ovnsbakt torsk med glaserte gulrøtter og eggesmør. Kok poteter og gulrøtter i hver sin lille kjele. 3-4 gulrøtter, skrellet og skåret i passende biter. 3-4 gulrøtter
Kjøttet kokes, og smaker godt med en jevnet purre-og gulrotsaus til. del gulrøtter i staver og hakk purren og kok dette sammen med kjøttet den siste halvtimen
La sausen småkoke mens du woker. Fres brokkoli og gulrøtter, og ha i hvitløk tilslutt. - 200 gr svinekjøtt, i strimler- Olje- 1/2 stk brokkoli, i små buketter- 1 stor eller 2 små gulrøtter, i skiver- 1 stor hvitløksfedd, finhakket. 200 gr svinekjøtt, i strimler- Olje- 1/2 stk brokkoli, i små buketter- 1 stor eller 2 små gulrøtter, i skiver- 1 stor hvitløksfedd, finhakket
Skrei har ikke så voldsomt mye smak i seg, så dermed er det fritt spillerom når det gjelder å tilsette ting med mye smak, så en smaksrik sellerirotpuré, smørstekt bacon (oh yes) og vichygulrøtter passer ypperlig
Gryten inneholder sunne gulrøtter, som gir oss masse vitamin A. Riv gulrøtter på ett rivjern. 3 gulrøtter. La det småkoke i 10 minutter. Kok ris etter anvisning på pakken, men tilsett 1,5 ts gurkemeie i kokevannet til 4 porsjoner ris. 3 gulrøtter 1 stk paprika
Tilsett tomatpuréen og en øse med kokende vann og la det småkoke i 15 minutter. 40 g gulrøtter. Hakk opp løken, sellerien og gulrøttene og brun grønnsakene i en teflonpanne med 2 ss olivenolje