Nå kan du helle sausen over i en liten kjele, pass på at den ikke koker. Kongekrabbe kan selvfølgelig marineres med litt godt smør og urter -og varmes litt i stekeovn, som jeg har gjort her
Sil godt av kokevannet. Kongekrabbe smaker helt herlig altså, både i smak og konsistens. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte. Denne nydelige vinen serverer jeg også til kongekrabbe, scampi og sushi
Tilsett melk, kok opp, og la det småkoke til blomkålen er helt mør. Stek kongekrabbestykkene i en blanding av smør og olje over middels høy varme i 5-6 minutter. 400 g renset kongekrabbe, helst rå
En god kraft til sausen koker du på kyllingvingene og. Som forrett prøver vi norsk kongekrabbe. Gjennom årene er oppskriften forandret mange ganger, og den finnes i utallige varianter
Så hardkoker du egg. En forrett som kan brukes som hovedrett også, er Salade Niçoise med kongekrabbe. Denne oppskriften fant jeg på Tine for noen år siden og den er faktisk helt konge
Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Hei. Nå er det lenge siden jeg har blogget her inne, det er rett og slett to årsaker til det. Den ene er at det er utrolig kjedelig å blogge, og se at det er mange innom bloggen men ingen som tar seg tid til å legge igjen noen ord, og den andre er at jeg rett og slett ikke har hatt noen inspirasjon til å blogge