Koke koteletter oppskrifter

Koteletter med ostesaus

Koteletter med ostesaus

Ha i osten og la det hele koke opp. Dagens oppskrift handler om koteletter. Server koteletter med grønnsaker og ostesaus
Bestemors koteletter i brun saus

Bestemors koteletter i brun saus

Når de har fått det, legges de i sausen og småkokes i ca. Jeg tror nok min bestemor ville blitt lettere fornærmet dersom mine induksjonssstekte (og kokte), koteletter ble presentert som hennes
Koteletter med rotmuffins

Koteletter med rotmuffins

Server koteletter sammen med rotmuffins og en liten salat.  . Vi skriver 14. februar – Valentinerdagen, eller «Alle hjerters dag»
Koteletter med en smak av Thai

Koteletter med en smak av Thai

Kokken her valgte å sånn delvis følge oppskriften, det han først gjorde var å koke kotelettene i vann et par timer og med krydder
Koteletter med grønn mos og bakte tomater

Koteletter med grønn mos og bakte tomater

Tilsett ertene rett før at brokkolien er ferdig, de trenger ikke koke bare bli gjennomvarm. Nydelig mos som passer til mye annet enn koteletter, men det var koteletter jeg hadde for hånden i dag
Koteletter med honning og sennep

Koteletter med honning og sennep

Koteletter. no 4 stk koteletter. Ris. 1. Kok ris etter anvisning på pakken. Pass på at risen er ferdig samtidig som kotelettene og grønnsakene
Koteletter med grønnsaksblanding og soyasmør

Koteletter med grønnsaksblanding og soyasmør

Som vi har nevnt tidligere, har vi et vell av kokebøker og matblader å hente idéer fra. 2 koteletter (vi brukte nakkekoteletter). Ha litt vann i bunnen av en kjele – ca 1 cm, og la det koke opp. Mens vannet koker opp deler du rødløken i 8 båter, og purren og vårløken i 2 cm lange biter. Putt de opphakkede grønnsakene i det kokende vannet og la de dampe i ca 5 minutter. 2 koteletter (vi brukte nakkekoteletter)

Koteletter med urtesaus

Legg i persille, basilikum og koteletter. 4 stk svin nakkekoteletter. 1. Brun kotelettene i halvparten av smøret, 3 minutter på hver side
Lammesadel og koteletter i øl

Lammesadel og koteletter i øl

Hell deretter en dl til og la det koke inn. 4 lammekoteletter/lammesadel 500-750 g. Slå over 1 dl med øl, og la dette koke inn. 4 lammekoteletter/lammesadel