Når de har fått det, legges de i sausen og småkokes i ca. Jeg tror nok min bestemor ville blitt lettere fornærmet dersom mine induksjonssstekte (og kokte), koteletter ble presentert som hennes
Koteletter er god mat og sammen med bakte tomater og potetsuffle´ ble dette et ekstra godt måltid. Stek kotelettene i smør/olje på vanlig måte og krydret med salt og pepper
Tilsett ertene rett før at brokkolien er ferdig, de trenger ikke koke bare bli gjennomvarm. Nydelig mos som passer til mye annet enn koteletter, men det var koteletter jeg hadde for hånden i dag
Som vi har nevnt tidligere, har vi et vell av kokebøker og matblader å hente idéer fra. 2 koteletter (vi brukte nakkekoteletter). Ha litt vann i bunnen av en kjele – ca 1 cm, og la det koke opp. Mens vannet koker opp deler du rødløken i 8 båter, og purren og vårløken i 2 cm lange biter. Putt de opphakkede grønnsakene i det kokende vannet og la de dampe i ca 5 minutter. 2 koteletter (vi brukte nakkekoteletter)
Hell deretter en dl til og la det koke inn. 4 lammekoteletter/lammesadel 500-750 g. Slå over 1 dl med øl, og la dette koke inn. 4 lammekoteletter/lammesadel
Her har jeg tilberedt maten i panne (bruk gjerne wok-panne om du har), men har du begynt grillsesongen, så sleng gjerne både grønnsker og koteletter på grillen