Skalldyrkraft av krabbe eller reker Jeg legger det vanligvis i fryseboksen (så slipper jeg å koke kraften umiddelbart etter), for det kan fint fryses ned til det skal brukes Matilde Skår
Mine beste kokebøker Og hvor er greske kokebøker undres du. Du lurer kanskje på hvor Ingrid Espelid og Eivind Hellstrøm er. Men du lærer også at en ekte spaghetti bolognese må ha tre kjøttslag, ingen urter og må koke like lenge som en italiensk søndagsmesse GULL I MUNN
Skalldyrbord med hjemmelaget urtesmør. Det må for all del IKKE koke for lenge, for da blir krepsen tørr. Ha sjøkrepsen oppi vannet mens det foss kokerCamillas kakedesign
Gjesteblogg; Aïoli! Liker litt kvernet pepper i, og hvis det er til krabbe eller reker, ofte litt sitron (litt mindre eddik) Matvrakbloggen
Ravioli med krepsehaler og kremet tomatsaus Kok gjerne en prøve først og ta tiden for å se hvorlenge den bør koke. Ha i en skvett Cognac og la koke inn (valgfritt) Fra sjel til mage
Skalldyrbord Denne kan ikke selges levende, men be betjeningen kun koke den til den er avlivet og man kan koke den ferdig selv om man vil Ambrosia