Sil av vannet, ta vare på litt av kokevannet. Nå begynner krabbefisket for fullt. Sett kjelen tilbake på svak varme og bland inn pastaen, som ikke må være helt ferdig kokt, da den koker videre i sausen
Ser for deg knusing av krabbeklør, kampen om å få levende, krypende skalldyr ned i kokende vann eller kanskje en tur ut i sterk kuling for å dra inn dagens fangst
Rør inn krabbekjøttet, vårløken og krydderne. Når oljen er varm (170-180 grader) form krabbeblandingen i en spiseskje og legg forsiktig ned i oljen, ikke klem på dem etter å ha lagt dem i pannen
I vår familie er vi utrolig flinke til å stelle i stand familieselskaper, og siden vi har fått en del krabber nå i hummerfisket, var søndag intet untak
Tilsett mais, hvitløk, Bayou blast krydderblanding, salt og cayennepulver og la dette koke opp. Etter inspirasjon fra sørstatene igjen valgt jeg å prøve å lage krabbekaker
På slutten av koketiden tar man renset og finhakket gurkemeie/tørket gurkemeie i. som for eksempel fisk, akkar, kreps, reker, krabbe, scampi, kylling osv