Her viser vi hvordan du koker, renser og serverer selvfanget krabbe. Krabbeklør. Deretter bar det rett hjem til krabbekokekjelen – og selvfølgelig krabbefest
300 gr reker med og uten skall( schampi, blåskjelleller krabbeklør er gode alternativer. Denne blandingen koker under lokk i 10-12 min. Så dyttes kyllingbitene godt ned i risen, lokket taes på igjen og retten skal så koke nye 10 min. 300 gr reker med og uten skall( schampi, blåskjelleller krabbeklør er gode alternativer
Ha i krabbeklørne, og pass på at alt vatn fordampar. 400 gram små krabbeklør. Ha deretter i fiskekraft og kremfløyta, og la sausen koke i minst eit kvarter, gjerne opp mot 25 minutt. 400 gram små krabbeklør
Det er jo kjøttet i krabbeklørne som er aller best og minst jobb . Etter en veldig vellykket garnutsetting i Oslofjorden ble det mange krabber å ta med hjem til koking
Ser for deg knusing av krabbeklør, kampen om å få levende, krypende skalldyr ned i kokende vann eller kanskje en tur ut i sterk kuling for å dra inn dagens fangst
Jeg bruker kongekrabbe sammen med krabbeklør i den retten. Posted by Torill Anita. Tweet. Vanligvis serverer jeg krabbe på tradisjonelt vis med aioli/ majones, sitron og salat, men det er jo gøy med variasjon
2 kokte kongekrabbeklør2 dl kremost med ramsløk, Tine har dette. Rens krabbeklørne og skjær ut 2 pene av kjøttet som skal ligge på tallerkenen. 2 kokte kongekrabbeklør
koker inn. Legg passe store biter med krabbeklør med skall i salt/ krydderblandingen. Koketid ca. Tilsett ca 2 dl kraft om gangen og la koke inn før ny kraft. 4 stk rå kongekrabbeklør