La kraftensmåkoke i ca. Sil kraften, ta med grønnsakene og kast resten. Nå er det høst og krabbesesong. Jeg har laget en deilig krabbesuppe med selvfanget krabbe
Ha sjøkrepsen oppi vannet mens det foss koker. Her kan du nemlig skaffe deg verdens beste fiskekraft. Krabbeteinene funket som bare det, å en hel butt med stooore krabber ble resultatet
Sil av kraften og la den koke inn til en tredel. Tilsett fløten og la den koke inn til den tykner. Hakk opp grønnsakene og tilsett dem sammen med kraften
En perfekt risotto er ikke en enkel affære men det gjelder og få teknikken inn i hendene etter gjenntatte forsøk, det er heller ikke en fasit på hvor mye kraft/væske risottoen trenger, det har med absorberingseven på risen du bruker og gjøre og hvor kraftig det koker
Ha i kraft i grønnsakene og la koke til smaken er der. Stine er kokk på Hunderfossen hotell og skriver også om mat i Lillehammer magasinet, og går svanger med en kokebok
Blåskjell dampet i hvitvin eller Mojito, lager suppe av kokekraften og serverer noen blåskjell oppi suppa og resten ved siden av sammen med en stor bolle ferske reker – som tilbehør velger jeg fransk landbrød (nystekt så klart), et ferskt Foccaciabrød overstrødd med soltørka tomater og Flaksalt, alli olli (hvitløksmajones, majonesen lager jeg selv med en god olivenolje), en moden Brie og selvsagt en frisk hvitvin