Sjøkreps er jo deilig og dekadent ingrediens som også kan forsvare sin pris i ren nytelse. Til denne retten tenkte jeg i all hovedsak enkelhet som skulle levere smaken av sjøkreps i hver bit, men samtidig ville jeg prøve ut litt teknikker jeg bruker av og til men ikke så ofte
La rekene få trekke (ikke koke) i suppa til de er ferdige. Mange kaller det kanskje scampi, selv om det strengt tatt egentlig er sjøkreps og ikke reker i det hele tatt
Skjær chili, hvitløk og vårløk i tynne skiver mens erter og pasta koker. Server gjerne med litt revet parmesan på toppen og om mulig ett par hele sjøkreps
Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Legg på lokk og la det koke til skjellene har åpnet seg. scampi, kamskjell eller sjøkreps). Tilsett fløte, kok opp og la det koke til sausen tykner noe
Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi