Skreien legger du i vann som først har fått koke opp, for så og saltes godt. torskelever,. Ren og fin rogn, som du koker i folie en 20 minutters tid. Rognen lar du trekke i alufolie en 20 minutters tid, og leveren får småkoke med litt eddik og sjalottløk ca 20 minutter. Rognen pakkes inn i folie, og koker 20 min i saltet vann. Så koker du opp vannet igjen, har i fisken, og lar den trekke en 20 minutters tid. vintermat 20 minutters tid, og leveren får småkoke med litt eddik og sjalottløk ca
Fyll opp med kokevann fra torskekjelen. kokevann fra torskekjelen. Det er viktig å rense leveren for sener og hinner og samtidig beholde stykkene nokså hele
Kams er laget av torskelever, eventuelt annen fiskelever, og serveres sammen med fisken. Legg kakene i kokende, passe saltet fiskekraft og kok ved svak varme i 20-30 minutter