5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter. Denne pølsepannen er helt nydelig som både store og små kan nyte i sammen
Da IMO-sirup aka fibersirup endelig kom på markedet her var karamell noe av det første jeg lagde, så disse godbitene har altså stått på agendaen helt siden da
Nå kan du bla litt i den nyeste boka mi her . Det er en dag vi aldri har feiret her i huset sånn sett, men det er uansett hyggelig å gjøre noe litt ekstra for en du er glad i
De første jeg lagde for en del år siden ble så populære at de fikk sin plass i den første boka mi, og ikke minst ble laget sammen med Wenche på God Morgen Norge i sin tid
Oppskrifta står forøvrig i kokebokami Furkunnjmat, Bare God Mat. Kanskje får man et litt annet forhold til hjemmelaga bakst og mat generelt når man jobber med dette mer eller mindre hele året
Jeg lagde glutenfri tortilla her om dagen, fant oppskriften i kokebokami. 1/2 dl olivenolje. Rør gjæren ut i vannet, ha i fiberhusken og la det svelle 5-10 minutter. Kna deigen godt sammen og la den hvile 30 minutter. Stekes på tørr stekepanne, medium varme 1-2 minutter på hver side. 1/2 dl olivenolje
Fjellrøye med rømme, grøntfôr og balsamicosaus. Kokken Mikael Forselius gjorde det veldig bra i TV2s Smaken av Norge for noen år siden. (Og hvis noen lurer på all denne Rørosreklamen, nei jeg er ikke fra Røros) 2s Smaken av Norge for noen år siden
Retten minner litt om risotto, så hvis du liker det, da kommer du i hvert fall til å like dette. Jeg har fått bestemme alle middagene for hele uka, og har lagt opp en skikkelig plan
I den ene boka mi finnes en oppskrift på creamcheese brownies. I tillegg til blogger har jeg noen kokebøker og bakebøker jeg bruker når jeg vil prøve noe nytt