Koketid på svineknoke i terninger oppskrifter

Gul ertesuppe med svineknoke

Gul ertesuppe med svineknoke

Tilsett kjøttet slutten av koketiden og smak til med salt. Så gjør den omtrent seg selv en timestid
Kjøttsuppe med linser og røkt svineknoke

Kjøttsuppe med linser og røkt svineknoke

Jeg liker å koke svineknoke dagen før jeg lager suppen, når kraften er helt kald, får jeg fjernet fettet som samler seg toppen av kraften, svineknoken er også enklere å renske når den er kald
3 SUNNE OG SMAKFULLE MIDDAGER

3 SUNNE OG SMAKFULLE MIDDAGER

Mot slutten av koketiden har du i kjøttet og smaker til med salt og pepper. Kok bygget etter anvisning pakken med en grønnsaks buljong i vannet
KJEMPEGOD ERTESUPPE MED SALTKJØTT

KJEMPEGOD ERTESUPPE MED SALTKJØTT

Del svineknokeni to (trenger mindrekoketid). Etter endt koketid, sil kraften. Mine barndomsår ble tilbragti lykkelandet, hver eneste sommer, hytten vår like ved Selbusjøen
Gul ertesuppe med svineknoke

Gul ertesuppe med svineknoke

Tilsett kjøttet slutten av koketiden og smak til med salt. Så gjør den omtrent seg selv en timestid

Kjøttsuppe i Crock- pot

tilsettingrediensenei Crock-pot, ha lokk og angikoketid. Neste dag tilsett alt i Crock-pot før du drar jobb eller skole
Belgisk lapskaus

Belgisk lapskaus

Det er absolutt ikke et must, men koketidenblirnaturligvis mye lenger uten. Her  Vestlandet bruker vi jo mye fårekjøtt i lapskausen, og når vi bruker svin er det ofte røkt svineknoke det kokes kraft
Tradisjonell norsk ertesuppe

Tradisjonell norsk ertesuppe

En svineknoke har nok også noe mer smak, og derfor tilsatte jeg buljongterningeritillegg. Jeg saltet også svinenakken over natten siden jeg ikkefikk tak i lettsaltet svineknoke som vel er det vanligste å bruke
OM Å KOKE KRAFT

OM Å KOKE KRAFT

Koketid for kraft. Ieuropeisk matkultur, vilingrediensenei en tradisjonelloppskrift oksekraft bestå av