Vi valgte å spleise sjøkreps og okse mørbrad som viste seg å bli en feiende flott lørdagsfest. Samme prosedyre med haricots verts og mini mais bare koketid økes til 2-3 minutter. Og så var det sjøkrepsen da…den skal gratineres med en blanding av finhakket hvitløk (1 båt), en neve finhakket persille, 2 ss finrevet parmesan ost og er par spiseskjeer brødsmuler (husk glutenfritt brød hvis det må til)
Kok de møre, hver for seg (fordi fennikel trenger lengre koketid) i saltet vann. Det er vår i luften og deilig sjøkreps fra Fjordfisk på Hvaler gjør den perfekte settingen en deilig vårdag
Litt krabbekjøtt, sjøkreps eller hummerkjøtt kan gjerne blandes i stuingen sammen med ørretkjøttet. Koketiden er avhengig av hvor tykk fisken er, mellom 25-40 minutter
Litt krabbekjøtt, sjøkreps eller hummerkjøtt kan gjerne blandes i stuingen sammen med ørretkjøttet. Koketiden er avhengig av hvor tykk fisken er, mellom 25-40 minutter