Koking av boknafisk oppskrifter

Boknafisk med kremet kål og bacon

Boknafisk med kremet kål og bacon

Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er delvis tørket av sol og vind på hjell eller vegg. Legg i fisken, og ta kjelen av varmen, og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca
BOKNAFISK MED GULROTSTUING-OPPSKRIFT:

BOKNAFISK MED GULROTSTUING-OPPSKRIFT:

Hell av kokevannet. Skjær boknafisken i serveringsbiter. 500-800 gram boknafisk. Senk temperaturen og la fisken trekke i 3-4 min, avhengigav tykkelsen på fiskestykkene. -)) 500-800 gram boknafisk
Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Eisbein med surkål og masser av øl.

Eisbein med surkål og masser av øl.

Boknafisk. Kjært barn har som kjent, mange navn. Dette er en variant som brødrene Price har laget og det er vel en av de enkleste jeg har vært borti
Stoccafisso alla Zia

Stoccafisso alla Zia

For å få plass til fisken i utvanningsdunken måtte halen skjæres av. både stokkfisk, klippfisk og boknafisk
BOKNAFISK

BOKNAFISK

Skal man ha boknafiskav god kvalitet må man bruke råvare av. navnet. Boknafisken regnes ofte for å være juvelen i Nord Norges matskattkiste,
Boknafisk i Hammerfest

Boknafisk i Hammerfest

Da jeg foreslo at vi kunne fange fisken ute på kaia, trodde hun at jeg fleipet, og gjorde narr av mine «utrendige» ønsker
Lørdagsmiddagen er kveite eller torsk.

Lørdagsmiddagen er kveite eller torsk.

Kokingav fisk er ikke noe hokus pokus. Koking. Fiske butikkene og de riktig bra supermarkedene bugner over av fersk fisk og ikke minst, kveite
Lørdag og festmiddag ..

Lørdag og festmiddag ..

Det fine med høsten er fargene i naturen og når man skal være ærlig så er det jo utrolig koselig i skumringen å nyte et godt måltid i lys av levende lys
GRØNNSAKER I FORM MED FISK

GRØNNSAKER I FORM MED FISK

Den beste kvalitet av torsk, tørket i det riktige klimaet du bare får i Lofoten og Vesterålen. DENNE GANGEN BRUKTE JEG BOKNAFISK, MEN HVA ER DET
Fårikål og Champagne.

Fårikål og Champagne.

Kokebokhistorikeren Henry Notaker mener at fårikålen oppstod i bymiljøer der både språk og skikker var sterkt påvirket av dansk
Baccalà alla Vicentina

Baccalà alla Vicentina

Så har du det meste av ingrediensene til Baccalà alla Vicentina. Stokkfisk, klippfisk og Boknafisk. Så hvorfor dette navnesurret i stokkfiskens hjemland
Obatzter og en øl.

Obatzter og en øl.

Og noe av det beste de kunne servere en lørdag etter handleturen, eller etter fotballkampen, var Grüner Obatzter

Kongekrabbe på flere vis.

Siden de er uønsket i faunaen vår, så spis dem så hurtig du kan før de overtar havbunnen vår. Boknafisk