Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er delvis tørket av sol og vind på hjell eller vegg. Legg i fisken, og ta kjelen av varmen, og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca
Hell av kokevannet. Skjær boknafisken i serveringsbiter. 500-800 gram boknafisk. Senk temperaturen og la fisken trekke i 3-4 min, avhengigav tykkelsen på fiskestykkene. -)) 500-800 gram boknafisk
Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Det fine med høsten er fargene i naturen og når man skal være ærlig så er det jo utrolig koselig i skumringen å nyte et godt måltid i lys av levende lys
Så har du det meste av ingrediensene til Baccalà alla Vicentina. Stokkfisk, klippfisk og Boknafisk. Så hvorfor dette navnesurret i stokkfiskens hjemland
Favoritt. Og de erfaringene har de tatt med seg til en lang rekke produkter, så som lutefisk i mange forskjellige varianter, røkelaks, klippfisk, snacksprodukter, hundeprodukter og ikke minst, boknafisk