Koking av frossen kongekrabbe oppskrifter

Kongekrabbe i 3 varianter

Kongekrabbe i 3 varianter

Fiskeriet satser på et lite men kvalitetsfyllt utvalg av den beste ferske fisken. Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Kongemat til helga kanskje....

Kongemat til helga kanskje....

Det er lettest å få ut etter koking og egner seg godt i retter der kjøttet likevel skal deles opp.  herlig kongekrabbe med hjemmelaget lavkarbo loff, hjemmelaget aioli med hvitløk og sitron, tynne skiver rødløk og masse masse sitron, lime og kvernet pepper
Tomat-Chili Thai Krabbe

Tomat-Chili Thai Krabbe

Steke krabben ved å bruke en av metodene nedenfor. Enten frossen eller fersk krabbe ( i skallet ) kan brukes – Kongekrabbe, norsk taskekrabbe eller Snow Crab er alle deilige , mens  kongekrabbe og taskekrabbe vil gi deg mest kjøtt, og er enklest å spise
Skalldyrbord

Skalldyrbord

Blåskjell - vask av "skjegget", kast alle rå blå skjell som ikke er lukket, eller lukker seg. Kongekrabbe - om den er frossen, prøv å få tak i en rå krabbe og kok den selv

Sushikurs på Hadeland

Kokingav sushiris      Kok sushiris etter anvisning på pakningene, eventuelt slik. Som jeg tidligere har nevnt, er det å holde kurs noe av det morsomste jeg vet