Brett over kanten nede, og brett inn hvert av hjørnene på sidene. Rull stramt til du kommer til den øverste delen av vårrullene, det vil se ut som om du har en liten konvolutt-brett igjen
Når nudlene er ferdige, ha dem i kaldt vann for å stoppe «kokingen». De fleste som har travet gatelangs rundt omkring i Bangkok eller andre byer i Thailand har vel forsøkt seg på noe av all den fantastiske gatematen der
★ Solsikkeolje til steking/koking. Noen av ingrediensene får man kjøpt på asiamatbutikker og jeg har lagt ved bildelinker som dere kan trykke på for å se hvordan de ser ut
en avokado. Kok opp vann, og trekk gryten av. La pinjekjernene steke med på slutten av steketiden. Skjær guleroten julienne, eventuelt skjær den i små staver
Den er full av grønnsaker, og du kan endre den i det uendelige. Dersom du kjøper risnudler må disse legges i kaldt vann 30 min før koking. - Dersom du bruker risnudler slik jeg gjorde, legges disse til bløt i kaldt vann 30 min før koking. La trekke i 5 minutter, og sil av vannet i et dørslag. 30 min før koking
Hell av vannet og grovhakk nudlene. Alt du trenger å gjøre er å grovhakke scampiene og blande sammen med finhakkede urter, chili, hvitløk, ingefær, harissa, smakfulle grønnsaker og litt glassnudler