Her om dagen fant jeg regnbuegulrøtter på Meny, de er så fantastisk flotte. Så kom jeg til å tenke på honningglaserte gulrøtter som jeg lagde for lenge siden, det er jo veldig godt
Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Prior i handleposen, den var så stor at jeg til dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindre hvor den har vokst opp)
Under kokingav kraft dras de gode smakene som er igjen på bein, fett og sener ut i vannet. bein, brusk, buljong, buljongterninger, egen kraft, enkelt, fett, gryteretter, gulrøtter, helsteking av kjøtt, helsteking av lam, helsteking
Denne lårsteken var en gave som vi har spart til en av julemiddagene. Glaserte gulrøtter. Kok broccolibitene i lettsaltet vann til de er så myke at de kan moses med stavmixer
Tilberedning av torsk. Gulrøtter. Sil av vannet -og hold potetene varme frem til servering. Gulrøtter. Aroma med fint preg av moden frukt, gult eple og sitrus, innslag av urter og nøtt
Kok eggene, avkjøl i iskaldt vann og skrell dem. Ovnsbakt torsk med glaserte gulrøtter og eggesmør. Når potetene nesten er ferdige, tar du kjelen av platen og heller ut nesten alt vannet
del gulrøtter i staver og hakk purren og kok dette sammen med kjøttet den siste halvtimen. Det finnes utrolig mange gode variasjoner – her er en av dem
Stek løken blank og avkjøl. Stuende gulrøtter. Grovhakk hvitløk og vårløk og ha i foodprosessoren sammen med den avkjølte rødløken, salt og pepper, egg og potetmel
Skrei har ikke så voldsomt mye smak i seg, så dermed er det fritt spillerom når det gjelder å tilsette ting med mye smak, så en smaksrik sellerirotpuré, smørstekt bacon (oh yes) og vichygulrøtter passer ypperlig
Gryten inneholder sunne gulrøtter, som gir oss masse vitamin A. Riv gulrøtter på ett rivjern. 3 gulrøtter. Middagen er servert i løpet av 20 minutter. 3 gulrøtter 1 stk paprika
La vannet renne av og bland pastaen i stekepannen med sausen. 40 g gulrøtter. Hakk opp løken, sellerien og gulrøttene og brun grønnsakene i en teflonpanne med 2 ss olivenolje