Koking av pinnekjøtt oppskrifter

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt. Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm
Pinnekjøtt (nesten) som på Sunnmøre

Pinnekjøtt (nesten) som på Sunnmøre

Men han er ikkje den einaste som droppar den obligatoriske dampinga, og heller trekker pinnekjøttet i vatn eller ein buljong av gode smakar
PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

Kok til mørt, hell av vannet og damp dem litt. Å koke pinnekjøtt i leirgryte er utrolig smart. Mos med en potetstappeknuser, ikke bruk stavmixer, da blir stappen alt for "fin", den skal se hjemmelaget ut og være litt grovkornete
Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Mange er nervøse for at de gode luktene avpinnekjøtt ikke sprer seg i huset og kaller fram sult og middagslengsel
Pinnekjøtt med vossakorv og rotstappe

Pinnekjøtt med vossakorv og rotstappe

Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Spe inn noe av kokevannet fra grønnsakene. Legg pinnekjøttet i vann for rehydrere over natten før det skal spises
Pinnekjøtt (på min måte)

Pinnekjøtt (på min måte)

Skal du lage mat til mange er pinnekjøtt noe av det enkleste du kan tilberede og servere. Pass på at det ikke koker tørt i bunnen av kasserollen
PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

Pinnekjøtt, forberedelse og koking i leirgryte se HER. dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten avpinnekjøttet i fryseren
PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

Jeg blir symfonisk av glede når jeg tenker på første gang jeg smakte. buljongkokt pinnekjøtt. det er ikke trevlete, og uten overraskende munnfuller av salte
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

, som er å koke kjøttet opp i vann, tømme av vannet etter rundt ½ time. Det er gjerne første gang du skal lage pinnekjøtt selv, her kommer min måte å lage pinnekjøtt med kålrabistappe på
Pinnekjøtt av villsaulam med nydelig kålrabistuing.

Pinnekjøtt av villsaulam med nydelig kålrabistuing.

Pinnekjøttav villsaulam med nydelig kålrabistuing. Her var det store stykker med mye rent kjøtt, og smaken var som alltid upåklagelig, med en liten touch av viltsmak som du bare får av villsau
Pinnekjøtt i trykkoker !!

Pinnekjøtt i trykkoker !!

Mandelpoteter og kålrotstappe klar til koking ♫♫♥. Jeg har tidligere lagt ut Pinnekjøtt dampet på mandelpoteter, dampet på øl i Crock-Pot, Pinnekjøttav lammebog og 'vanlig ' pinnekjøtt med vossakorv

Pinnekjøtt som testes

Kålroten er klar til koking, med litt løk i bunnen og et par tre skrelte Ringerikspoteter på toppen. Pinnekjøttet, av ikke for magert lammekjøtt, vannet ut over natten, koker eller damper vi i fiskekjelen med et par nyspikkede bjørkepinner uten bark