legg ostefylling i midten av kyllingfileten og brett vingeflippen tilbake over osten. Legg kyllngfileten i den ene lang enden og rull parmaskinken rundt kyllingfileten
Smelt smøret i en gryte, når det er smeltet har du oppi melken,rør godt og skru av platen. Et lite triks for å kjenne om noe er nådd rundt 37 grader er å ta en liten dråpe og putte på midt på innsiden av håndleddet, er det 37 grader så skal det ikke kjennes kaldt eller varmt ut. Rull ut litt store boller og kjevle dem til rundt 1-1. revet parmesanost ca 1/4 av en parmesanoststang. revet parmesanost ca 1/4 av en parmesanoststang
Den er da veldig lik hvordan den blir om du avslutterkokingen. Hvis karamellen synker til bunnen av glasset og du kan ta den ut av glasset og rulle den til en liten kule, er karamellen ferdig
Tøm ut vannet og legg karamellen som nå er blitt kald over i handa di, prøv å rull karamellbiten til en kule i handa, hvis du ikke får til å lage en kule av det må du koke det mere og ta prøven på nytt etter en liten stund
Klem vannet av gelatinplatene og ligg de myke platene i en skål. Rull gelatinplatene sammen og legg de i kaldt vann i 10 minutter. Press saft av 2 appelsiner
Legg de ved siden av hverandre i en form. Fordel 4 -5 ss med fyll på hver tortilla og rull dem sammen. Guacamolen laget jeg ved å mose to godt modne avokado med 1/2 hakket tomat, 1/2 hakket rødløk, 3 finhakkede hvitløksfedd, 1 cm finhakket chili og saften fra en sitron
Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
Klem ut vannet av gelatinplatene og fordel de utover. Sylte har blitt en tradisjon her i huset hver jul, men i år hadde jeg lyst til å prøve meg på ribberull også