Når de er ferdig stekte så smøres de med melisglasur og dyppes i kokos – og de egner seg godt å fryse ned hvis du vil ha litt sommerbakst på lur i fryseren – men skynd deg – for disse forsvinner fort
en økologisk kokosolje. Kan brukes til ” det meste”, alt fra pålegg, til glaur eller kakefyll, som dipp til eplebiter, eller i havregrøt eller smoothie
Til kakefyllet trenger du. Jeg kjører på med litt mere konfirmasjoninspirasjon selvom denne kaken like godt kan nytes i hverdagen ,blir den straks klar for konfirmasjon og litt festligere annledninger med farget kokos og noen blomster i sukkerpasta til pynt
Bland kokos, melis og eggehvite sammen. 35 gram freia kakefyll med vanilje(jeg brukte en annen en i pulverform, men gikk like fint). 200 gram kokosrasp. 35 gram freia kakefyll med vanilje(jeg brukte en annen en i pulverform, men gikk like fint). 200 gram kokosrasp