Bayonneskinke, av svinekjøtt, som selges røkt og urøkt, rå og kokt. Bayonneskinke, ferdig kokt. Bayonneskinke skifter ofte navn etter årstiden, sommerskinke, påskeskinke og juleskinke
Det fine med røkt/koktjuleskinke, er at det bytter navn til påskeskinke ut på nyåret. Jeg serverte dette med ovnsbakte buljong poteter og mikrobølgeovn kokt brokkoli
Noen skiver god røkt/koktskinke. Legg så på et tynt lag med tomatsaus, ricotta og skinke. Avslutt alltid med skinken da den skal sørge for at det blir en barriere mellom fyllet og deigen slik at midten ikke blir deigete under steking
Croque provençal - med tomat, Croque auvergnat - med blåmuggost, Croque gagnet - med Gauda og franske pølser, Croque norvégien - med røkt laks, Croque tartiflette - med skivede poteter og Reblochon-ost, Croque bolognese - med kjøttdeig- og tomatsaus, Croque señor - med tomatsaus
Koktskinke, roastbiff, salt, bankekjøtt, pastrami skinke, kalkun- og kyllingpålegg, mager leverpostei (det mindre fett i kjøttproduktene, det mer protein)
Helt greit, rekene var ikke ferske, blåskjellene litt overkokt, men røkt hvalkjøtt var utrolig godt. hadde en god dag, brokkoli og blomkål var perfekt kokt, risen var også bra
Jeg valgte å bruke ferdigkoktjuleskinke så den skal bare bli oppvarmet. Sammen med kokte poteter, kålerabistappe og brun saus blir dette en smaksfull middag
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter