◊ La retten trekke ved svak varme til alt er kokt og skikkelig gjennomvarmt, ca. ◊ Rør sammen presset hvitløk, garam masala, chilipulver, gurkemeie og salt i en liten bolle
Det skal egentlig være kokt torsk eller lignende, men jeg lagde en egen vri på fiskegratengen og stekte seifileten som seibiff før jeg blandet den inn i gratengen
Serveres for eksempel med lettkokte gulrøtter, og dampet brokkoli og blomkål. En stor løkTo-tre fedd hvitløkEn liten neve dillSalt, pepperEt stort egg eller to småOlivenolje eller annen olje til stekingKjør alt unntatt kikertmel i blenderen
IKKE rør i maten etter dette, men VEND alt i panna/kjelen slik at alt blir kokt. Krydre/pynt gjerne med noen urter, som koriander eller persille, og salt og pepper
Når makaronien er ferdigkokt heller du den over i et dørslag. Kok opp vann med salt. Torsk eller sei. Bland kokt makaroni og purreløk sammen med hvitsausen
Todd fikk for øvrig servert koktsei, uten tilbehør – men han gaflet i seg og virket fornøyd. Jeg kjøpte fisk til meg og Todd her om dagen (kan man bli mer catlady), både torsk og sei
Fisken skal være kokt og makaroni kokes også før det tilsettes fiskegratengen. salt/pepper. Fiskegrateng er billig mat, jeg bruker enten fiskerester eller frossen seifilet
Når fisken har fått farge, blander man vann og mel til det ikke er klumper og heller det dereter på pannen med omrøring til det har kokt opp (man kan evnetulet ta ut fisken akkurat et lite øyeblit, da blir det lettere å røre, og det blir ikke så lett klumper)
I cevichen blir fisken på en måte «kokt» i limesaft. salt og pepper. Man kan bruke den fisken man ønsker i denne retten, for eksempel torsk, sei, sjøtunge, tunfisk – kort sagt en hvilken som helst fisk