Kokt sei og lever oppskrifter

Norske mattradisjoner?

Dette fettet har en karakteristisk viltsmak, og ble gjerne spist kokt. Fiskemølje består av kokt lofottorsk med lever
Vinterstorm ❄❄❄?

Vinterstorm ❄❄❄?

Til uken e meninga at jeg skal lag meg en tomatsuppe fra bunnen av,det vil bli en enkel suppe med tomatpuŕe pluss noen flere ingredienser,blir kokt egg til mulig pasta også

Seifiske gjennom tidene

Den ble servert med kokte poteter og stekt flesk til. Så rodde man rundt på fiskegrunnen mens seienkokte”, det vil si at den sprellet i vannskorpa

Jod i mat

KoktSei. Hyse Rå Viste ikke inh p kokt. Her har jeg kopiert fra Norsk Helseinformatikk. Nå er jeg kraftig lei av den propagandaen som meieriene har lov å komme og som at på til er offentlig godkjent om at melkeprodukter er en god jod kilde

Den grå juvelen

I Breim kan du få kleppsuppe eller klempesupe, små ballar kokt i mjølk som er sukra, og vert servert med ekstra sukker og kanel