Kokt seifilet oppskrifter

Fiskegrateng!  Lavkarbo og uten melk :O)

Fiskegrateng! Lavkarbo og uten melk :O)

Du kan selvsagt kjøre vanlig vri med potet og raspa/kokt gulrot, men jeg har helt dilla på tomat og løksalat + persille om dagen og får det til å passe til det meste
Hjemmelaget fiskegrateng

Hjemmelaget fiskegrateng

200 g seifilet eller annen kokt fisk. 1 ss smør. 12 ss hvetemel. 13 dl melk
Fiskegryte med høstens grønnsake

Fiskegryte med høstens grønnsake

Ha fisken i gryten og la den trekke til den er kokt. Torskefilet kan gjerne byttes med seifilet eller hysefilet
Mors fiskegrateng

Mors fiskegrateng

Fisken skal være kokt og makaroni kokes også før det tilsettes fiskegratengen. Fiskegrateng er billig mat, jeg bruker enten fiskerester eller frossen seifilet
Dagens rett                               Tomatsei med pasta

Dagens rett Tomatsei med pasta

seifilet uten skinn og bein i 2x2 cm biter. 1Ingredienser 400 g seifilet uten skinn og bein i 2x2 cm biter 1 stk liten løk, finhakket 2 stk hvitløk, finhakket 2 ss tomatpuré 1 boks hermetiske hakkede tomater 1 boks hermetiske maiskorn 1 dl vann 1 dl fløte 1 ss frisk basilikum stk revet parmesan Send handlelisteFres løken og hvitløken i olje til den er blank. La retten trekke i 2-3 minutter, til seien er kokt
Seibiff med en liten vri

Seibiff med en liten vri

Når fisken har fått farge, blander man vann og mel til det ikke er klumper og heller det dereter på pannen med omrøring til det har kokt opp (man kan evnetulet ta ut fisken akkurat et lite øyeblit, da blir det lettere å røre, og det blir ikke så lett klumper)
Hot seigryte til kalde dager

Hot seigryte til kalde dager

Ta ut gryta og kjenn om poteten er kokt, . Er det bein i seifileten må de tas ut. 600 g seifilet. 600 g seifilet
Hjemmelaget fiskegrateng

Hjemmelaget fiskegrateng

Raspet gulrot, kålrot og kokte poteter. Skjær seifileten i biter og kok makaronien slik som anvist på pakken
Stekt sei med italiensk vri

Stekt sei med italiensk vri

Når potetene er ferdig kokt skjæres de i skiver og blandes med sausen sammen med kapers. 3-400 g seifilet, uten skinn og bein
Stekt sei med italiensk vri

Stekt sei med italiensk vri

Når potetene er ferdig kokt skjæres de i skiver og blandes med sausen sammen med kapers. 3-400 g seifilet, uten skinn og bein
Seikaker med dill, rødløk og eplegulrotsalat

Seikaker med dill, rødløk og eplegulrotsalat

eplegulrotsalaten og kokt potet vist du vil ha det. Kjør seifilet og salt i en foodprosessor. 500 g skinn og bein fri seifilet. 3-4 porsjoner 500 g skinn og bein fri seifilet
Fiskegrateng

Fiskegrateng

Legg blomkål, kokt pasta og fisk i en ildfast form og hell over blandingen med egg og melk. 3-4 seifileter eller 4 fiskekaker med mye fisk. 200 gram grov pasta(veies ukokt). 4 egg 3-4 seifileter eller. 200 gram grov pasta(veies ukokt)

Hjemmelaget fiskegrateng

200 g seifilet eller annen kokt fisk. 1. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett hvetemel og rør blandingen jevn
Seifilet i tomat og karrisaus

Seifilet i tomat og karrisaus

1 boks hele tomater1 stor løk1/2 bunt persille2 hvitløkfedd3 ss peanøttolje600g seifilet1ss karrisalt og pepper1dl matlagings hvitvin. Strø salt og pepper på begge sidene til seifiletene, legg de oppå tomatsausen og strø over med karri, 1ss olje, hell på vinen og legg på lokk. La det putre i 10min eller til du ser fisken er stekt/kokt