Hvit asparges serveres ofte med hollandaise eller en smørsaus som er riktig så godt, men i dag har jeg laget en avocado og urtekrem som blir servert til aspargesen, sammen med noen skiver laks og kokte egg ble dette helt perfekt
Asparges. bruk aspargestopper. Knekk av den nederste delen på aspargesen og kok i lettsaltet vann 3-4 minutter, eller. De var ganske "tynne" så jeg kokte dem i 2 minutter og la dem over
3 - 4 kokte poteter. 2 hardkokte egg. 1 liten bunt asparges. Brekk av den neserste delen på aspargesen og kok den i lettsaltet vann i 2-4 minutter alt etter hvor tykke stilkene er, legg aspargesen i iskaldt vann straks den er kokt. 3 - 4 kokte poteter. 2 hardkokte egg. 1 liten bunt asparges
Scampi, jeg brukte ferdig kokte. Legg laks, asparges og tomater i formen og drypp over sitronsaft. 12 grønne asparges, skjær/knekk av den nederste delen og skjær den i to biter. 12 grønne asparges, skjær/knekk av den nederste delen og skjær den i to biter
Asparges. Dette er middag til 4 porsjoner, og retten består av kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt Portobello, paprikasalsa og stekt asparges. 800 gr kokte skrelte poteter. 1 pk (100 gr) Aspargestopper
Skal dette være middag, serverer du kokte poteter og gulrøtter ved siden av. Frem fra glemselen og det danskene kaller "mormormat", men jammen smaker det utrolig godt med disse små sprø tartelettene fylt med små fiskeboller, asparges og nydelig hvit saus
Jeg strør litt salt over skuddspissene på den ikke alt for kokteaspargesen. Rull løvtynne skiver av spekeskinke (på bildet Bresaola, italiensk lufttørket oksekjøtt) rundt den skrelte, nykokte hvite apargesen
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken