Syrlig, fyldig smak av sitrus, grønne epler og mango. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Skrell mangoen og ta ut kjernen. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. Du kan eventuelt bytte ut klørne av kongekrabbene med kjøtt fra 1-2 hummere. 4-6 kongekrabbeklør. 1-2 modne mangoer
En forrett som kan brukes som hovedrett også, er Salade Niçoise med kongekrabbe. I mellomtiden kan man rense resten av frukten, skjære den i små biter og først purere kiwi og mango med to spiseskjeer sukker, så det samme med bringebærene
Oppskrift og bilder. Litt tilfeldig, men det hadde seg slik at jeg hadde et kilo fantastisk fin kongekrabbe liggende og vi hadde lyst til å bruke kvelden på hverandre snarere enn å bruke lang tid på matlaging
Skrell mangoen og ta ut kjernene. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango
Er det slik at du har prøvd å fylle pannekaker alt fra vaniljekrem til kongekrabbe. agurk, vårløk, gulrot, litt umoden mango, avokado, granateple og salat
Skjær mangoen i store biter langs kjernen og skjær deretter mangokjøttet fri for skall ved å legge skallet ned mot bordflaten og la kniven skli flatt med skallet til kjøttet løsner