Kongekrabbe mango oppskrift oppskrifter

Gratinert kongekrabbe med granateple ♫♪

Gratinert kongekrabbe med granateple ♫♪

Syrlig, fyldig smak av sitrus, grønne epler og mango. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
#Sushifredag!

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Grønnsaker og frukt (for eksempel mango, acokado, vårløk og agurk)
Kongekrabbe- og mangosalat

Kongekrabbe- og mangosalat

Skrell mangoen og ta ut kjernen. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. Du kan eventuelt bytte ut klørne av kongekrabbene med kjøtt fra 1-2 hummere. 4-6 kongekrabbeklør. 1-2 modne mangoer

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Grønnsaker og frukt (for eksempel mango, acokado, vårløk og agurk)
En liten nyttårs meny.

En liten nyttårs meny.

En forrett som kan brukes som hovedrett også, er Salade Niçoise med kongekrabbe. I mellomtiden kan man rense resten av frukten, skjære den i små biter og først purere kiwi og mango med to spiseskjeer sukker, så det samme med bringebærene
Kongekrabbe med mangosalat

Kongekrabbe med mangosalat

Skrell mangoen og ta ut kjernene. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango
Sushifredag

Sushifredag

Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. agurk, avokado eller mango. Er du lei av fredagstacoen
Kongekkrabbe pintxos ala Barramon

Kongekkrabbe pintxos ala Barramon

Legg på litt salat kongekrabbe, mangosalsa og avslutt med majonesen og grovkvernet pepper. Den opprinnelige oppskriften var til ca

Ferske vårruller

Er det slik at du har prøvd å fylle pannekaker alt fra vaniljekrem til kongekrabbe. agurk, vårløk, gulrot,  litt umoden mango, avokado, granateple og salat
Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Bruker alt fra salmalaks, kveite, steinbit, reker, kongekrabbe, tunfisk etc. Maki med salmalaks, agurk, mango og avocado

Kongekrabbe med salat av mango

Skjær kongekrabbebena på langs og ta ut kjøttet. Skrell mango og ta ut kjernen. kongekrabbeben, kokt. mango

Kongekrabbe med Rigatoni

Skjær mangoen i store biter langs kjernen og skjær deretter mangokjøttet fri for skall ved å legge skallet ned mot bordflaten og la kniven skli flatt med skallet til kjøttet løsner

Sushikurs på Hadeland

•       Nigiri Sushi- laks og uer•       Maki torsk, avokado og wasabimajones •       Gunkan maki – agurk, lakserogn•       Californiamaki laks, agurk og vårløk•       Tempuramaki friterte scampi, mango og avokado•       Ponzusaus En rask liten ordlisteJapanske ingredienser