Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletteri hjemmelaget brunsaus, som også er glutenfri. La sausen små putre noen minutter etter du har hatt Maizenai, og smak sausentil med salt og pepper
Osten vil boble og ose ut til en kremet saus, og som får kotelettene ekstra gyldne i ovnen. Svinekoteletter kan lett likes av alle og kan serveres på uendelige måter, enten som grillede, stekte eller bakte i ovnen
Server kotelettene med ris, paprika Chop suey og Saus. Nakkekoteletter er utrolig godt om kjøttet bare blir mørt nok, med denne metoden får du saftig og mørt kjøtt
Så ta til du skjemmes ) brun de lett i pannen å legg de over grønnsakene. Jeg likteikke så godt nakkekoteletter før, syntes rett å slett at de stort sett ble lett tørre å seige
Deiligesaftige og møre svinekoteletter med brunsaus. Hell så sausen gjennom en sil. Husk å ha en skål under, for det er selve sausen du skal ta vare på
Retten er inspirert av det tyrkerne kaller sulu yemek, et begrep som referer til alle slags gryter med vann- eller kraftbasert saus som ikke er tyknet og derfor ganske tynn
Ha en klatt smør iei varm stekepanne og brun raskt kotelettene på hver side og krydre med pepper. Legg de over ieiildfastform fordel klatter med smør, timian, hvitløk, vann, worcsester saus/sennep, noen dryss salt og chili om du vil ha det