Vispiserkoteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timeri ovnen eller kuttet opp istrimlertil wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på ilitt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Svinekoteletter med rotgrønnsaker og rødvinssjy. Legg rotgrønnsakene i UltraPro (fra Tupperware eller en annen gryte du har) med kotelettene over - hell over rødvinssjyen
De fikk servert en langtidssteiktgrytei ovnen med svinekoteletter og tomater, og potetmos til. Ha kylling/koteletter/fisk eller hva du ønsker og sopp i en ildfast form
hakk opp grønnsakene å legg dem i bunnen av gryten, trenger ikke være finhakket. Jeg likteikke så godt nakkekoteletter før, syntes rett å slett at de stort sett ble lett tørre å seige
Retten er inspirert av det tyrkerne kaller sulu yemek, et begrep som referer til alle slags gryter med vann- eller kraftbasert saus som ikke er tyknet og derfor ganske tynn
Men svinestek, svinenakke, bog og nakkekoteletter funker også veldig bra. ) Ellers kan kjøttet brukes i supper og gryter etter ønske, og selvfølgelig kan det serveres på amerikansk måte, med barbecuesaus laget av kraften fra kjøttet, lyse burgerbrød og en god coleslaw
Svinekjøtttil kraft kan også være rester og avskjær av koteletter. Jeg har fundamentet til alle mulige sauser, til alle tenkeligegryteretter og grunnlaget for enhver suppe jeg kan drømme om
Varm olivenoljei en jerngryte og tilsett knuste hvitløksfedd uten spire. Her har du en nydeligoppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vilgi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Svineknoke er en av flere stykningsdeler som på urettferdigvis har blitt glemt eller nedprioritert av de fleste idag, og man går ofte for svinefilet eller koteletteristedet