Ha kotelettene over i en langpanne eller stor ildfast form. Nakkekoteletter er utrolig godt om kjøttet bare blir mørt nok, med denne metoden får du saftig og mørt kjøtt
Koteletter med grilletpaprika. Koteletter med syltet eple og løk. Fennikelstektribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Bland sammen med krydder og olje før du fordeler stavene på en bakepapirkleddlangpanne. Nemligoppskrift på BBQ-marinertesvinekoteletter med bakte søtpotetsticks og estragonmayo
Legg løkbåter og gulrøtter i en dyp langpanne. Halloween er en omskriving av Allehelgensdag, som igjen stammer fra den eldgamle keltiskefeiringen av nyttår, i kaoset når gamle og nye ånder møtes
Pølser, hamburger, koteletter, biff, grønnsaker, kommer inni denne kategorien. Man kan også bruke en vanliggassgrill ved å legge vedbrikkene på den ene siden av grilleni en langpanne og sette en langpanne med vann under kjøttet på den andre siden
Legg alt i en langpanne (grønnsaker på bunnen, kjøtt på toppen),. ønsket mengde koteletter. Her kan du bare velge å vrake ihvilke grønnsaker du selv vil bruke, denne gangen ble det
Legg alle ingrediensene utenom pølser og tomater i en ildfast form eller bruk en langpanne, tøm over vann/vin/ olje alt etter hva du har til det dekker bunnen og ca
måler og bruker en langpanneinni ovnen eller en gryte oppå komfyren. Inngangentil påsken var iferd med å blåse bort med uvær og dårligstemningiskiløypa, inntil våre gode artistvennerMonikaNordli og SteinarAlbrigtsen kom på middag