Ha poteter, løk og sopp i bollen og bland godt. Kotelettermed grillet paprika. Fantastisk koteletter hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet
Koteletter er god mat og sammen med bakte tomater og potetsuffle´ ble dette et ekstra godt måltid. Stek kotelettene i smør/olje på vanlig måte og krydret med salt og pepper
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Server med stekte poteter – gjerne med et dryss rosmarin – og hjemmelaget kålstuing. Denne pestoen er i utganspunktet beregnet lammeretter, men siden jeg ikke er spesielt glad i lammekoteletter, bruker jeg svin som smaker vidunderlig
Server med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta. Koteletter. Matbloggsentralen har en utfordring i samarbeid med vingården Viña de San Pedro med chilensk grillmat som tema
Del poteter og rotgrønnsakene i like store biter. Kotelettermed grillet paprika. Koteletter er noe de fleste liker samtidig som det er god og rimelig hverdagsmat