Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brunsaus, som også er glutenfri. La sausen små putre noen minutter etter du har hatt Maizena i, og smak sausen til med salt og pepper
Osten vil boble og ose ut til en kremet saus, og som får kotelettene ekstra gyldne i ovnen. Svinekoteletter kan lett likes av alle og kan serveres på uendelige måter, enten som grillede, stekte eller bakte i ovnen
Brun nakkekoteletten på høy varme et par minutter på hver side til de har fått en fin brunfarge. Når du tar kotelettene ut av ovnene heller du i halvparten av kraften fra formen i bernaisesausenog gir det ett oppkok
Smak til med salt og pepper. Så ta til du skjemmes ) brun de lett i pannen å legg de over grønnsakene. Jeg likte ikke så godt nakkekoteletter før, syntes rett å slett at de stort sett ble lett tørre å seige
Husk at sausen må være litt sterk og smakfull for at den skal sette smak på svinekotteletter. I hele min oppvekst, ble svinekoteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål
Retten er inspirert av det tyrkerne kaller sulu yemek, et begrep som referer til alle slags gryter med vann- eller kraftbasert saus som ikke er tyknet og derfor ganske tynn
Ha en klatt smør i ei varm stekepanne ogbrun raskt kotelettene på hver side og krydre med pepper. Legg de over i ei ildfastform fordel klatter med smør, timian, hvitløk, vann, worcsester saus/sennep, noen dryss salt og chili om du vil ha det