Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann ogkrydder på svak varme over flere timer
Dryss over rosmarin og øvrig krydder, bland godt. Koteletter er billig og god mat som kan brukes både til hverdag og fest, det er avhengig av måten du serverer dem på
Vend rundt på gulrøttene slik at det blir olje ogkrydder på alle. Frites av gulrøtter er utrolig godt, de blir søte og sprø og passer godt til både kotelettene og kompotten av eple og rødløk
Prøv selv og finn din egen styrke og smak. Her får man innslag av det søte sammen med krydder, det blir annerledes enn å spise en søt chutney ved siden av
Hell god olje også over grønnsakene og dryss over krydder. Alt i en form er noe av det kjekkeste jeg lager, det er lettvint, lite jobb, lite skitne panner og kasseroller og ikke minst maten får stå lenge og surre og får derfor en ekstra god smak
Det første hintet jeg fikk om at dette var en god krydderblanding, var lukten jeg satte igjen med på hendene etter at jeg hadde gnidd mine sommerkoteletter godt inn med produktet
brun kotelettene i stekepannen med litt salt og det krydderet du liker. denne middagen er kanskje ikke like rask å lage som fjordland sine middagsretter, men den smaker mye mye bedre og du har tid til å lage dette istedet
En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Slik gjør du kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme