Koteletter og krydder oppskrifter

KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann ogkrydder på svak varme over flere timer
Ovnsstekte koteletter på grønnsaksseng

Ovnsstekte koteletter på grønnsaksseng

Dryss over rosmarin og øvrig krydder, bland godt. Koteletter er billig og god mat som kan brukes både til hverdag og fest, det er avhengig av måten du serverer dem på
Koteletter med rotmuffins

Koteletter med rotmuffins

Ha i eggeplomme, gresskarkjerner, purre ogkrydder. Server koteletter sammen med rotmuffins og en liten salat
Koteletter med en smak av Thai

Koteletter med en smak av Thai

Kokken her valgte å sånn delvis følge oppskriften, det han først gjorde var å koke kotelettene i vann et par timer og med krydder
Daddelglasserte koteletter

Daddelglasserte koteletter

Prøv selv og finn din egen styrke og smak. Her får man innslag av det søte sammen med krydder, det blir annerledes enn å spise en søt chutney ved siden av

Koteletter i form med pølser og grønnsaker

Hell god olje også over grønnsakene og dryss over krydder. Alt i en form er noe av det kjekkeste jeg lager, det er lettvint, lite jobb, lite skitne panner og kasseroller og ikke minst maten får stå lenge og surre og får derfor en ekstra god smak
Superrask middag!

Superrask middag!

brun kotelettene i stekepannen med litt salt og det krydderet du liker. denne middagen er kanskje ikke like rask å lage som fjordland sine middagsretter, men den smaker mye mye bedre og du har tid til å lage dette istedet
Paprika svinegryte

Paprika svinegryte

En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Slik gjør du kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme
Svineknoke og øl.

Svineknoke og øl.

Visst, vi bruker koteletter, nakkekoteletter, skinke eller fileten, men når lagde du for eksempel svineknoke sist gang