En vidunderlig og lekker sjokoladekake med krem, krydderkokte pærer, bær og deilig sjokoladeglasur. Sjokoladekake med to saftige kakebunner, ett lag krem og krydderkokte pærer i mellom
Fordel mesteparten av bæra over kremen. Når bunnen er helt avkjølt smører du et lag med syltetøy og så et lag med krem(litt over halvparten av kremen) utover hele bunnen
Første dessert ut er deilige butterdeigstopper med krem og friske bær. Jeg har fylt med pisket krem. Ferske bringebær og blåbær(bruk de bærene du liker best)
mai kake med rødt og blått sukkerbrød, fylt med krem, kesam og friske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Sval aroma med preg av røde og mørke bær, hint av urter og fat. Mascarpone er en mild kremet frisk ost, opprinnelig fra Italia, brukes mye i desserter, men den
Kremet fruktcocktail kan lages året rundt med de friske fruktene og bærene du finner i butikken. Når sukkerlaken begynner å bli kald, kan du begynne å kutte frukt og bær