Pisk resten av fløten til krem og bland den sammen med sjokolademassen. Nå kan du enten sette den kjølig til den stivner litt før du har den i kaka, eller du kan lage en dik (de fleste bruker da smørkrem og lager en dik/rand av dette i ytterkanten av kakebunnen de skal legge fyllet på)
Bruk så en kniv eller en tannpiker og "skjær" forsiktig i kremen for å lage et spindelvevmønster. Jeg laget saftige og gode sjokolademuffins, som jeg toppet medhvitsjokolade og melkesjokolade i et spindelvevmønster
I denne oppskriften ar jeg brukt melkesjokolade med hasselnøtter fra Divine. Til toppingen brukte jeg Divines hvite sjokoladeIngredienser til 12 standard cupcakesForvarm ovnen til 170grader Celcius125 g romtemperert smør125 g bruntsukker2 egg1 ts vaniljeekstrakt125 g hvetemel2 ts bakepulver100 g smeltet sjokoladeRør smør og sukker til en myk krem Ha i eggene et og et, så vaniljeekstakten og den smeltede sjokoladen(den må være flytende, men ikke over kropstemperatur)Sikt mel og bakepulver sammen og ha blandingen i røren litt og litt til alt er rørt sammen, husk at du skal ha mikseren på medium hastighet. topping250 g romtemperert smør200 g kremost for baking200 g melis100 g hvitsjokoladeSmelt sjokoladen og la den avkjøle segrør smør, kremost og melis hvitt og ha i den avkjølte sjokoladen, fortsett og røre til alt er godt blandet
Sitron krem. Rør det forsiktig inn med en slikkepott. Pisk egg og søtningsmiddel til eggedosis, pisk inn kremfløten, smeltet smør, vaniljeekstrakt og deretter det siste av det tørrvarene
Sitron krem. Rør det forsiktig inn med en slikkepott. Pisk egg og søtningsmiddel til eggedosis, pisk inn kremfløten, smeltet smør, vaniljeekstrakt og deretter det siste av det tørrvarene
Jeg tilsatte en ts ekte vanilje, mer fordi jeg ikke er såå veldig glad i hvitsjokolade. Skulle egentlig lage en annen blomst med en annen tipp og, men siden jeg bare hadde vanlig konditorfarge til den, så ble kremen for flytende, for som dere ser på noen av bildene, jeg har ikke verdens kaldeste hender, så det blir fort litt for varmt
Vend inn eggehvite og krem og bland godt. Det er alltid en sikker vinner når du skal by på dessert, og det går veldig fint å bytte ut den hvite sjokoladen med mørk hvis man ønsker det