Det er en mild og kremet gryterett med frisk smak av spennende asiatiske krydder. Gryten har en behagelig frisk duft av ingefær og sitron, og smaker kremet og frisk
Server med litt ekstra kokosmelk, noen ekstra jordbær og mynteblader. Jordbærene er ekstra gode nå, og med få ingredienser kan du lage en enkel dessert som passer fint som nå som man aller helst vil være ute og bare vil nyte hver eneste solstråle som dukker fram
Dekk marengsbunnen medkrem og strø på bringebærene. Pisk krem av fløten. Hvelv marengsbunnen over medkokossiden ned, dra av bakepapiret og la den bli helt kald
Mot slutten av koketiden tar du suppen vekk fra plata og moser suppen med en stavmisker for å få den jevne og kremete kosistensen som gjør suppen ekstra god
Man kan vispe eggehviter til skum, og muligens også vispe konsentrert kokosmelk til en slags kokoskrem ( -det får jeg jo også prøve en gang), men man oppnår ikke samme resultatet som med en slik sprøyte
Kremet risotto med champignon, portobello- og østerssopp. alergisk mot laktose, dessert for laktose allergiker, hjemmelaget is, is, is med dadler og kakao, is medkokos, is medkokosmelk, kokosis, laktosefri dessert, laktosefri is, laktoseintollerant, naturlig søtet, sjokolade og kokos is, sjokoladeis, smakfull, smakfull hjemmelaget is, sukkerfri is, sunn, sunn hjemmelaget is
Denne suppen er smaktilsatt med typiske thailandske noter som sitrongress, galangal og kefirlimeblad, som kvikner opp kremetkokosmelk, og frisk limesaft og fiskesaus som balanseres mot hverandre
Avkjøl kaken før kremen smøres på. Nydelig kokoskake dere kan nyte med litt bedre samvittighet. Bland sammen smeltet smør med melis, vaniljesukker og melk
Kremet og god – håper det smaker. Kyllingwok medkokos og cashewnøtter. ♥ Skjær kylling i mindre biter og wok i en panne på høy varme sammen med krydder
Legg kyllingfileter i en ildfast form med krydder og kokosmelk over. Mos sammen med litt smør. Notater Jeg tok vekk litt av kyllingen til mini og krydret den kun med litt karri og paprikapulver
Tilslutt topper du medkokoskrem. Jeg prøvde noe nytt i dag, nemlig kokoskrem i kaffen. Gresk yoghurt blandet med et par spiseskjeer kokos, toppet med frossen banan i biter, sukrin gold og biter av en carbrite proteinbar, denne