Mascarpone er en mild kremet frisk ost, opprinnelig fra Italia, brukes mye i desserter, men den. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausen og la dette koke opp
Denne kaken har jeg fyllt medmascarponekrem og blåbærsyltetøy. Sett kaken litt i fryseren til kremen stivner, ta den deretter opp og legg på det andre laget medkrem
Pisk krem og melisen, og vend blandingene sammen til alt er godt blandet. Jeg syntes blandingen smakte og luktet litt lite likør etter dette, så jeg tok oppi en liten dasj til med likør
Pisk fløten til krem. Jeg var svært skeptisk til å bruke bjørkepinner med bark – siden det er unison enighet mellom Ingrid Espelid og google om at bjørkepinnene må avbarkes
Vend eggehvitene medostekremen. Dypp fingerkjeksene i kaffen og legg dem på kremen. Visste du at den opprinnelige tiramisu ikke var smaksatt med alkohol
Toppet medkrem, karamell og pekannøtter. Sjokoladekjeksbunn, frossen sjokoladekrem og mascarponeost. Bland forsiktig den avkjølte sjokoladekremen og kremenTil du har en jevn sjokoladekrem