Krem uten egg oppskrifter

Hvit sjokolademousse

Hvit sjokolademousse

Ha gelatinen i en gryte og smelt den sammen med en skvett kremfløte. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann
Deilig kremet Kylling gryte

Deilig kremet Kylling gryte

Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens
Kremet pasta med kylling og bacon

Kremet pasta med kylling og bacon

Bacon skjæres i biter, stekes og legges til siden. La meg anbefale Europris sitt godisutvalg, og dessuten koster det kun 6,90 per hekto på lørdager 
KREMET PASTA MED LAKS OG BROKKOLI

KREMET PASTA MED LAKS OG BROKKOLI

2 laksefilet uten skinn. 1,5 dl kremfløte eller matfløte. 2 laksefilet uten skinn. 1,5 dl kremfløte eller matfløte
Kremet kylling i peanøttsaus

Kremet kylling i peanøttsaus

Bruk et naturlig peanøttsmør uten tilsatt sukker, eller lag selv av peanøtter og litt salt. Kremet kylling i peanøttsaus 2016-01-10 12
Kremet søtpotet suppe

Kremet søtpotet suppe

Kremet søtpotetsuppe. Kremet søtpotetsuppe. Kremet søtpotet suppe. 22. 02. 2016 kl. 19. 18 i. mat. 14 kommentarer. Hei. Denne søtpotetsuppen med kokosmelk er helt nydelig,
Kremet pasta med laks og scampi

Kremet pasta med laks og scampi

Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Kremet kyllingsuppe – rett og slett en smaksbombe

Kremet kyllingsuppe – rett og slett en smaksbombe

Det finnes utallige varianter av kyllingsuppe å finne, og kyllingsupper er blant mine favoritter. Denne nydelige oppskriften fikk jeg av en tidligere arbeidskollega av min mann, Lise Fjelde, for lenge siden
Deilig kremet Kylling gryte

Deilig kremet Kylling gryte

Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens. Kremete kylling gryte 2017-10-19 13. Bruker du små klubber må du kanskje beregne litt flere pr person 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Forarbeid Sett stekeovnen på 220 grader Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål - ha salt og pepper for seg selv Rasp parmesan og mål klar fløte, kylling kraft og smør Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
KREMET PASTA MED URTER OG PØLSE

KREMET PASTA MED URTER OG PØLSE

Og i en kremete ostesaus blir dette skikkelig kosemat. 2 dl kremfløte. extra evje, hvitløk, Jens Eide, kremet pasta, kvalitetspølse, løk, middag, ostesaus, pasta, pasta og pølse, persille, ramsløk, ramsløkpølse, rask middag 2-3 personer. 2 dl kremfløte
Krema fiskesuppe med laks og reker

Krema fiskesuppe med laks og reker

FIskasuppa er fri for gluten, og ønsker du den uten melk kan du bytte creme fraiche med kokoskrem fra en boks vanlig kokosmelk
Kremet Toscansk hvitløkskylling

Kremet Toscansk hvitløkskylling

Kremet Toscansk hvitløkskylling – 2 pers. Kremet Toscansk hvitløkskylling – 2 pers. Heisann, ja nå er snart påskeferien over
Kremet Pastasalat Med Hvitløksdressing

Kremet Pastasalat Med Hvitløksdressing

Gluten- eller laktosefri. Bytt ut med glutenfri pasta / laktosefri rømme. Pastasalat med hvitløksdressing er ikke bare utrolig godt, det er også superenkelt og kjapt å lage
Kremet fiskesuppe med kokosmelk

Kremet fiskesuppe med kokosmelk

Dagens middagstips er en kremet fiskesuppe med kokosmelk som smaker kjempegodt. Kremet fiskesuppe med kokosmelk
Kremet kylling i peanøttsaus

Kremet kylling i peanøttsaus

Denne er både uten salt og sukker, og supergod. Kremet kylling i peanøttsaus 2017-01-27 10. /inneholder sponsorlink
Kremet pasta med pesto og grønnkål

Kremet pasta med pesto og grønnkål

Denne altså. Her er det mange gode smaker på en gang. Det fine med denne retten er at den krever ytterst få ingredienser og lages på 15 minutter
Tagliatelle Bolognese med kremet parmesansaus

Tagliatelle Bolognese med kremet parmesansaus

Rør om og tilsett revet Parmigiano Reggiano og litt hakket persille. 50 g revet Parmigiano Reggiano. Hakk opp løken, sellerien og gulrøttene og brun grønnsakene i en teflonpanne med 2 ss olivenolje