Smelt smør, sjokolade og sirup til en jevn glasur. Glasur. Før jeg ble bakeavhengig, så ble jeg alltid så fasinert av oppskriftsheftene som av og til er utenpå Norsk Ukeblad
Smelt smøret og ha i sjokoalden, la stå noen minutter og rør til sjokoalden er smeltet. #kake #sjokoladekake #enkel #sjokoladekrem #sjokoladeglasur #oppskrift #god
imes kan du vispe smøret til det er mykt og kremete, så tilsetter du melis viktig at du sikter melisen da blir glasuren mye finere og du slipper klomper
Hvis du tvinger meg til å velge så tror jeg faktisk at kremen over jeg har nevnt som lages av kremfløte og smeltet sjokolade er den mest sofistikerte(les beste) men melis glasuren er den som gjør seg best på bilde
sjokoladekakebunn, et lag med gelé og en myk sjokoladetrøffel som glasur. SJOKOLADETRØFFEL SOM GLASUR. "Sjokolade er billigere enn terapi, og du trenger ikke bestille time