Pisk romtempererte egg og sukker til stiv eggedosis. Ha den ene kakebunnen på et kakefat. Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald
Pisk kremfløte av fløten og vaniljesukker. Tilsett siktet mel og bakepulver, rør lett. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
Pisk kremfløtentil krem, og ha på toppen. Sett kakebunnenetil kjøling til kremen har "festet" seg. Alt var rart, synes jeg-fra bunnen til sjokoladekremen
Når geléen er helt kald, tilsettes den og den piskede kremfløten. I mens piskes kremfløten stiv. I vår familie er vi utrolig flinke til å stelle i stand familieselskaper, og siden vi har fått en del krabber nå i hummerfisket, var søndag intet untak
Visp kremfløtentil en kremet konsistens. Kop opp kremfløten og hell den over sjokoladen. Hvis du liker sjokolademousse, kommer du til å elske denne kaken
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Visp kremfløtentil krem og pynt kaken med blåbær og knuste pikekyss. Du kan bytte ut bærene med andre bær hvis du vil, men akkurat nå synes jeg det er ekstra godt med blåbær, da de gir assosiasjoner til høst