Når jeg bodde i USA var det overraskende mange som hadde hørt om denne fantastiske norske kremkaken, det var faktisk flere som visste om bløtkake enn der var folk som visste at Norge ikke var hovudstaden i Sverige
) Mye sunnere alternativ til kremkaker, og nydelig godt. Jeg brukte kiwi, blåbær og jordbær. mai, og her kommer jeg med et helt supert kaketips til dere til den store dagen
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Pyntet også kremkakemed wilton-roser og perler i forskjellige farger. Lagde også noen vaniljecupcakes som dere finner oppskrift på HER, pyntet med pisket krem og jordbær
Det er jo som regel alltid kremfløte i en kremkake, så den holder vi oss til. Mango og eple passer sammen medjordbær, melk passer bedre sammen med blåbær osv