Dette var to sjokoladekakebunner med tre lag sjokoladekrem med knust krokanrull, smurt opp med digg sjokoladesmørkrem og trukket med marshmallowfondant
Smil, peanøttkubbe, Japp, Krokanrull, Mandelstang, Monolit, Toppris og Melkerull. Som du sikkert skjønte er Smil min favoritt om dagen, men jeg er veldig svak for Krokanrull, Melkerull og Monolit også
Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. I dag har lagd en deilig rullekake med en liten vri. Jeg har bakt en rullekake med vaniljesmak, delt denne opp i biter og fylt dem med kremostfrosting, krokan og bringebær
* Hakked krokanrull. Oppskriften fant jeg i en blogg på nettet for ei stund tilbake. Og etter å ha prøvet ut diverse oppskrifter er denne desidert den som er lettest og best etter min smak
Jeg ville prøve noe nytt og valgte derfor å bruke krokanrull i denne makronen. Ha fløte og krokanrull i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet
Dryss over hakket krokanrullsjokolade. Pynt med marsipanlokk, pæreskiver og hele biter med krokanrull - eventuelt i kombinasjon med noen hvite kremdotter eller hvite sukkerblomster