For noen år siden prøvde jeg meg for første gang på glutenfriekrumkaker. Jeg var ikke spesielt optimistisk på forhånd og så for meg små pannekaker som gikk i oppløsning mens jeg febrilsk forsøkte å transportere dem fra krumkakejernet over på en rist og deretter rulle dem pent til kjegler
I år har jeg bakt krumkaker etter Ingrid Espelid Hovig sin oppskrift. Den damen kan virkelig sitt fag, så sprøe og tynne krumkaker har jeg aldri laget før
Krumkaker er en av de tradisjonelle julekakene og det finnes en mengde forskjellige oppskrifter. Vi har forsøkt mange, men de siste årene har vi av en eller annen grunn gått tilbake til denne
Vi lager krumkaker til min nieses konfirmasjon. Legg en teskje røre midt på det varme krumkakejernet. Form til kremmerhus rundt en krumkakepinne med en gang den tas ut av jernet mens kaken fremdeles er varm
Krumkaker må jeg liksom ha til jul. Ta av krumkaken når den er blitt kald/stiv. Når krumkakene er helt kalde kan de oppbevares i en kakeboks, holder seg fint noen uker
Her kommer årets krumkaker laget med en oppskrift jeg har brukt helt fra min ungdom. Gjennom årene har jeg brukt mange forskjellige oppskrifter og de fleste har gitt meg tynne og sprø krumkaker, for tynne og sprø må krumkaker være
For noen år siden prøvde jeg meg for første gang på glutenfriekrumkaker. Jeg var ikke spesielt optimistisk på forhånd og så for meg små pannekaker som gikk i oppløsning mens jeg febrilsk forsøkte å transportere dem fra krumkakejernet over på en rist og deretter rulle dem pent til kjegler
Hjeme hos Mamma har vi alltid krumkaker og multekrem på juleaften, det er så godt. I år skal vi ha juleaften her hjemme, så da må jeg jo faktisk lage krumkakene selv