No Egg pulveret sammen med vann og ha i Sukrin og sukker. Man kan forme dem rundt en kopp for å lage en liten skål av dem, eller man serverer dem på tradisjonelt vis, som her, med kjegleform
Disse krumkakene ble veldig gode og smaker veldig likt på vanlige krumkaker - til og med ungene likte de, og de er veldig kritiske til alternative løsninger i matfronten, hehe
Disse krumkakene ble veldig gode og smaker veldig likt på vanlige krumkaker – til og med ungene likte de, og de er veldig kritiske til alternative løsninger i matfronten, hehe
**Du kan erstatte noe av sukrinmedsukrin gold for en rundere smak. Så i helgen tørket jeg støv av krumkakejernet, siden det ikke har blitt brukt siden i fjor, og stekte en runde medkrumkaker
Bland No Egg pulveret sammen med vann og ha i Sukrin og sukker. Deigen blir ganske tykk, så spe ut med nok vann til at den lett slipper skjeen uten å være rennende