Stek potetbåter med parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Skrubber du potetene godt kan de stekes med skallet på, og av krydder kan du bruke, oregano, timian, basilikum eller som jeg har brukt i dag, provencekrydder
olje+krydder. Legg så fileten tilbake i formen, og legg smørklatter rundt. Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose
Tilsett potetmel, rør godt og vend til slutt inn krydder, pressa kvitløk og hakka spinat. Mitt valg av tilbehør falt på stektepotetbåter, brokkoli, gulerøtter og verdens beste krema fiskesaus
Ha deretter over den finhakkede hvitløken og krydderurtene. Tilbehør. ekstra lettrømme, hel laksefilet, hel laksefilet med hvitløk, hel laksefilet med potetbåter og lettrømme, hel ovnsstekt laksfilet, hvitløk, laks, lettrømme, ovnsgrillet laks, ovnsstekt laksefilet, rosemarin, timian
salt, pepper og potetkrydder (se bildet, fra Kitch'n)*Litt olje til potetene. LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Provencekrydder. Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stektepotetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Har du noe friskt grønt krydder kan du klippe det over, tørket persille går også. Trenger du mer tilbehør enn det du har sendt med i ovnen kan du ordne det mens fileten er inne, Jeg surrer lit gulerot og kålrabi i panna og har stektepotetbåter denne gangen, men det kunne like gjerne vært rotmos, parmesanpotet eller balsamicopotet
Som tilbehør serverte jeg stektepotetbåter og en grønn salat. Denne kyllinggryten dufter himmelsk og smaker fantastisk godt, og det er en enkel rett å tilberede
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med krydder, ketchup, grovhakket rødløk og en boks hakkede tomater. Tilsett brokkoli og gulrot i mindre biter, finhakket hvitløk, mais og paprika